Rólunk mondták ügyfeleink

Ablak vásárlói visszajelzések, ügyfeleink véleménye (Google értékelések)

Ügyfél vélemény:

Ma építették be az ablakomat. A beépítő István, professzionálisan, szakszerűen, hozzáértő módon végezte a beépitést.

Folyamatosan a beépítés alatt egyeztetett velem az esetlegesen felmerülő kérdések kapcsán. A beépítés közben és utánna összetakarítottak és elvitték a keletkezett szemetet. Az ilyen magas minőségű ablakbeépítés sajnos ritka! 5 csillagra értékelem az elvégzett munkát! Még valami a korábban egy másik beépítő kissé hanyag munkáját is kijavította! Ezt hívom én magas minőségű szolgáltatásnak! Köszönöm!

Én Ablakom válasza:

Szép napot! Beépítő partnerünk nevében is köszönjük az elismerést! Ha továbbra is ilyen munkát végez, összejön az a szelet csoki karácsonyra! :)

Ügyfél vélemény:

Jó áron nagyon jó minőségű nyílászárók. Korrekt, kedves dolgozók. De a legjobb az egészben a beszerelés. Elképesztően gyors, precíz és tiszta munka. Nem tudok belekötni, pedig észre szoktam venni minden apróságot. Köszönöm.

Én Ablakom válasza:

Szép napot! Ezek szerint mégis létezik olyan, hogy a csillagok szerencsés együttállása! Köszönjük 5 csillagos értékelését! Mivel nem szeretnénk a tökéletesség látszatának terhe alatt összeroppanni, tájékoztatni szeretnénk jövőbeli vásárlóinkat, hogy 1/1000-hez az esélye annak, hogy a fent leírtakhoz hasonló előforduljon! :)

Ügyfél vélemény (V. Gabriella):

Ősszel több nyílászárót kellett cserélnünk, így sok cégnél érdeklődtünk ez ügyben, és kaptunk pár árajánlatot. A hozzáállás, rugalmasság, ár-érték arány meggyőzött, hogy itt adjuk le a megrendelésünket. A munkát végző csapat gyorsan, profin dolgozott, minden az ígéretek szerint lett teljesítve. Elégedett vagyok, biztosan lesz még megrendelésünk, maximális ajánlásom.

Én Ablakom válasza:

Köszönjük hogy értékelte munkánkat! Kedves soraiból úgy tűnhet mintha tökéletesek lennénk. Megnyugtatok mindenkit, hogy ez nem így van! :) Még egyszer köszönjük! Üdvözlettel, Fehér László

Ügyfél vélemény (Sz. István)

Kedves kiszolgálás,pár jó tanács+segítség,+rakodni sem nekem kellett👍

Én Ablakom válasza:

Köszönjük az 5 csillagot! Mivel cégünk tagjai némi túlsúllyal küzdenek, ezért kedvenc tevékenységünk a nehéz ablakok emelgetése. A rakodást sportnak tekintjük és ki nem hagynánk egy lehetőséget az edzésre! :)

Ügyfél vélemény (J. Balázs)

Imádjuk az új nyílászáróinkat, a redőny egy áldás. :)

Az Én Ablakom csapata, segítőkész, rugalmas, gyors.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Én Ablakom válasza:

Köszönjük értékelését! Mivel a vevőnek mindig igaza van, nem is szállnánk vitába Önnel. Csak remélni tudjuk, hogy családtagjaink nem olvassák megtisztelő szavait, mert abban az esetben otthon is ezt a hozzáállást fogják elvárni tőlünk! :)

Ügyfél vélemény (A.Andrea)

Teljesen rendben volt minden!Mi csak ajànlani tudjuk,legközelebb is ott vàsàrolunk!Az eladó màr az udvaron kérdezte tud e segíteni,nagyon szimpatikus volt,Köszönjük.👍

Én Ablakom válasza:

Köszönjük az értékelést! Az ilyen levelek után újult erővel futunk neki a következő napnak :)

Ügyfél vélemény (B. Kálmán)

Bőséges választék!! Udvariasak segítőkészek!! Ár érték arány kiváló!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Én Ablakom válasza:

Köszönjük az értékelést! Kicsit bele is pirultunk :))